Woonzorgcentrum Heide 1 jaar

Precies 1 jaar geleden verhuisden de liefste inwoners van Geldrop van Anna Akert naar Anna Heide. Een hele operatie! Samen met onze 79 bewoners kwamen maar liefst 63 volle vrachtwagens, 1.800 verhuisdozen en 2.000 kuub aan spullen mee. Dit mooie jubileum laten we natuurlijk niet zomaar aan ons voorbij gaan! We blikken terug op 1 jaar Anna Heide!

“Zo’n nieuwe plek is natuurlijk écht wel even wennen”

Samen met meneer Boonen blikken we terug op een jaar Anna Heide, ons woonzorgcentrum dat een jaar geleden haar deuren opende.

“Het fijnste vind ik hoe zuiver het hier is. En alle zusters zijn vriendelijk. Waar ik vooral van geniet? Even lekker een blokje om lopen met mijn bezoek. En dan bij Heuvel een tas koffie drinken met een frikadel speciaal. Of naar het dorp en daar een lekkere appelperensap drinken op het terras. Hier binnen is het ook altijd gezellig met de andere bewoners; er wonen hier alleen goede mensen. Ik ben hier heel tevreden.”

Verzorgende IG José blikt terug op een jaar Anna Heide

Mijn doel is dat iedere bewoner hier net zo gelukkig is als vroeger, voordat hij of zij bij ons woonde. En op Heide kan ik dat doel ook echt waarmaken.” 

“Na de verhuizing, waren wij ineens de nieuwste locatie, in plaats van de oudste. En daarmee lieten we ook het oude, maar toch knusse Akert achter ons. Heide was echt wel even wennen: voor bewoners en ook voor ons als medewerkers. Gelukkig kregen we daar heel veel voor terug: een nieuwe brandschone werkplek, met meer domotica en leefsferen. Bewoners hebben veel meer bewegingsvrijheid, ze kunnen hier echt veel kanten op. En we hebben een geweldige binnentuin. Als het zonnetje schijnt dan zitten de binnentuin en aangrenzende balkons vol met bewoners en hun bezoek. Het voelt dan net als een vakantiepark.”

“Nieuwsgierig geworden naar hoe het is om te werken bij Heide? Kom eens een kijkje nemen. Onze leefsferen brengen veel voor bewoners én voor onszelf. Zo werk ik zelf bij de leefsfeer ‘structurerend’ en dat past precies bij mij. Andere leefsferen zijn ‘beschermend’ en ‘stimulerend’ waar weer iets heel anders van je wordt gevraagd. En de bewoners? Die lopen daar naar binnen waar zij zich op dat moment het prettigst voelen.” Ook iets voor jou? Kijk voor meer informatie op: www.werkenbijanna.nl

Meer informatie

Woonzorgcentrum Heide

Heb je nog vragen?

We helpen je graag. Neem contact met ons op via: